Articles

Qeveria e re e Republikës së Shqipërisë: www.kryeministria.al

Albanian

Qeveria e re e Republikës Shqipërisë

Shërbimet Konsullore

Albanian

Zbulo Shqipërinë

Albanian

Shqipëria ka shumë bukuri natyrore e kur ta vizitoni atë, do të thoni: pse kaq shumë për ta mësuar këtë fakt.

Shërbime të Ambasadës

Albanian

Vatandaşlık Bilgileri

Vatandaşlık Yasası

Investoni në Shqipëri

Albanian

Shqipëria destinacioni investimeve tuaja

Shqipëria është vend me një potencial të madh ekonomik, për shkak të vendndodhjes gjeografike, demografisë dhe  pasurive të saj natyrore.

Rritja ekonomike e vendit reflekton shenja të konsolidimit fiskalduke reduktuar gradualisht defiçitin buxhetor dhe borxhin publik dhe stabilitet ekonomik.

Marrëdheniet dypalëshe

Albanian

Marrëdhëniet e shkëlqyera politike shqiptaro-turke e kanë bazën e tyre në miqësinë tradicionale dhe bashkëjetesën qindra-vjeçare midis popujve e kombeve tona. Një nga faktorët kryesore që e ka forcuar këtë miqësi  është ekzistenca e një numri mjaft të madh qytetarësh turq me origjinë shqiptarë, të shpërndarë në pothuaj të gjithë Turqinë, të cilët kanë dhënë një kontribut të konsiderueshëm për shtetin turk dhe kombin turk duke gëzuar respektin dhe dashamirësinë e tyre.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ebu Ziya Tevfik sok. No. 17,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00