Tekstet shkollore dërguar nga Qendra e Botimeve për Diasporën për mësuesit e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në Turqi.

Në ambientet e Ambasades Shqiptare ne Ankara eshte mikepritur grupi nga "Mësojmë Shqip",  kryesuar nga mesuesja e përkushtuar, Ambasadore e Kombit, znj. Teuta Tabaku. U shkëmbyem mendime për mësimin e gjuhës shqipe, si dhe ju dhanë një sasi tekstesh të QBD dërguar nga MEPJ-ja.

 

Ambasadori Kastriot Robo paraqet letrat kredenciale Presidentit të Republikës së Kazakistanit, z. Kasum-Jomart Tokayev.

Ambasadori Kastriot Robo më 6 Tetor 2021, në një atmosferë të perzemërt, i paraqiti letrat kredenciale Presidentit të Republikës së Kazakistanit, z. Kasum-Jomart Tokayev. U konfirmua vullneti i përbashkët për t'i dhënë një shtysë të re spektrit të marrëdhënieve dypalëshe për

 

Vizite e Ambasadorit Kastriot Robo ne qytetin Bursa te Turqise.

Ndermjet datave 24-25 shtator Ambasadori Kastriot Robo zhvilloi një vizitë në qytetin Bursa te Turqise, Ku mori pjesë në përurimin e Parkut të Hapur MINIA Balkantürk. Ne kete park ze vend ne miniature edhe Kalaja e Shkodres.   Gjatë kesaj vizite Ambasadori Robo u mirëprit nga K

 

Takim me përfaqësues të shoqatave shqiptare dhe mësues të gjuhës shqipe në Turqi.

Me rastin e fillimit të vitit të ri akademik, me përfaqësues të shoqatave shqiptare dhe mësues të gjuhës shqipe në Turqi, nëpërmjet lidhjes zoom, u organizua një takim informues. Gjatë fjalës së tij përshëndetëse, Ambasadori Kastriot Robo, vlerësoi punën dhe arritjet e këtyre s

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
İlkbahar Mahallesi, Medeni Müdafi Sokak, No 35,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences :+90 544 962 26 17

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00