Ambasadori Kastriot Robo takohet me Prefektin e qytetit bregdetar Antalya

Ambasadori Kastriot Robo realizoi një vizitë kortezie në prefekturën e qytetit Antalya, ku u prit nga prefekti z. Ersin Yazıcı.   Ambasadori Robo, pasi falënderoi prefektin për mikpritjen, vlerësoi  masat e autoriteteve përgjegjëse gjatë periudhës së pandemisë për "P

 

Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2020.

Banka e Shqipërisë fton të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në konkursin e hapur “Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë për vitin 2020”, i dedikuar për studentët shqiptarë të diplomuar gjatë periudhës tetor 2019 – tetor 2020, brenda dhe jashtë vendit, të kon

 

Turqi-Shqipëri, nënshkruhet marrëveshja për ndërtimin e banesave pas tërmetit.

Ministri i Mjedisit dhe Urbanizimit të Republikës së Turqisë, Murat Kurum dhe Ministri i Shtetit për Rindërtim i Shqipërisë, Arben Ahmetaj, kanë nënshkruar "Marrëveshjen e Bashkëpunimit për Ndërtimin e Banesave pas Katastrofës", e cila përfshin ndërtimet në qytetin e Laçit të 522

 

Mbi aktivitetin e organizuar në Qendrën e Kulturës Shqiptare në Ankara me rastin e 170 vjetorit të lindjes së Rilindasit shqiptar 'Sami Frashëri'.

  Në Qendrën e Kulturës Shqiptare në Ankara me rastin e 170  vjetorit të lindjes së Rilindasit shqiptar 'Sami Frashëri', u organizua një aktivitet nga Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Ankara, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Kosovës.   Në aktivitetin ku

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Ebu Ziya Tevfik sok. No. 17,
Çankaya, Ankara

Tel / Fax

Tel. +90312 4416103
Fax.+ 90312 4416109
Nr. i emergjences : +90 549 561 19 85

E-MAIL

embassy.ankara@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00