Takim me Zëvendës Prefektin e Qarkut Trikalla, z. Christos Michalakis dhe Zëvendës Prefekti i Turizmit, Kulturës dhe Mësimdhënies në Prefekturën e Thessalisë Z. Giannis Boutinas

Më datë 08 Janar 2018, Zëvendës Prefekti i Qarkut Trikalla, z. Christos Michalakis dhe Zëvendës Prefekti i Turizmit, Kulturës dhe Mësimdhënies në Prefekturën e Thessalisë Z. Giannis Boutinas pritën në ambientet e Qarkut Rajonal Trikalla, Konsullen e Përgjithshme të Republikës së Sh

 

Takim me Zëvendës Prefektin e Qarkut Trikalla, z. Christos Michalakis dhe Zëvendës Prefekti i Turizmit, Kulturës dhe Mësimdhënies në Prefekturën e Thessalisë Z. Giannis Boutinas

Më datë 08 Janar 2018, Zëvendës Prefekti i Qarkut Trikalla, z. Christos Michalakis dhe Zëvendës Prefekti i Turizmit, Kulturës dhe Mësimdhënies në Prefekturën e Thessalisë Z. Giannis Boutinas pritën në ambientet e Qarkut Rajonal Trikalla, Konsullen e Përgjithshme të Republikës së Sh

 

Arti shqiptar në Selanik, hapet ekspozita e tre piktoreve shqiptare.

Për rreth një javë, në ambientet e galerisë “Myro” në Selanik u hap ekspozita e piktorëve Foti Kllogjeri, piktor, pjesë e diasporës shqiptarë në Greqinë e Veriut dhe dy profesorëve të Akademisë së Arteve të Bukura të Tiranës, Albes Fusha dhe Edmond Gjikopuli. Në veprat e eks

 

The Stabilisation and Association Council (SA Council) between Albania and the European Union

The Stabilisation and Association Council (SA Council) between Albania and the European Union held its ninth meeting on 15 November 2017. The SA Council noted the Commission 2016 Albania report, which acknowledged that the country had made further progress towards meeting the political criteria for

 

Adresa

Tsimiski 43, TK 54623
Thesaloniki-Greece

Tel / Fax

Tel. 0030 2310257598
Fax.0030 2310 222571

E-MAIL

consulate.thesaloniki@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00