Publikime të AIDA mbi mundësinë e investimit në Shqipëri

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), së fundmi ka publikuar dy dokumente me informacione mbi mundësitë e investimeve në Shqipëri dhe arsyet kryesore pse Shqipëria tërheq investimet e huaja.

Më konkretisht, publikimet janë:

“Albania Calls - a country of opportunities” - Një botim me të dhëna për klimën e biznesit, marrëveshjet e tregtisë së lirë, baza ligjore për investimet e huaja, treguesit makroekonomik dhe incentivat për sektorët kryesor të investimit.

http://www.aida.gov.al/images/PDF/Publikime/Albania-Calls-2020.pdf

“Bring your Business to Albania” – Publikim mbi investimet strategjike dhe të huaja, skema 1 Euro dhe incentivat për sektorët potencial si dhe arsyet pse të investosh në Shqipëri.

http://www.aida.gov.al/images/PDF/Publikime/Bring_Your_Business_in_Alban...

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00