Pritje me trupin diplomatik te akredituar ne Berne nga Presidenti i Konfederates Zvicerane Ueli Maurer

Ambasadori i Shqiperise në Bernë, mori pjesë në pritjen tradicionale me rastin e Vitit të Ri, dhënë për nder të Trupit Diplomatik në Pallatin Federal, nga Presidenti e Konfederatës z. SUeli Maurer. 

 

Pjesmarrës në këtë ceremoni ishin ambasadorë, të ngarkuar me punë, kryetarët e Këshillit Nacional dhe të Këshillit të Shteteve, kryetarët e komisioneve parlamentare të politikës së jashtme si dhe ministri i jashtëm z. Ingazio Cassis.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00