Njoftim

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Bernë, njofton të gjithë shtetasit shqiptarë në Zvicër se Ambasada do të jetë e mbyllur më datë 25 dhjetor dhe nga data 1 - 4 janar 2021. Shërbimet konsullore do të rifillojnë në datë 5 janar 2021.

Për çdo rast emergjence lutemi të kontaktoni në adresën dhe numrin e poshtëshënuar:

e-mail: embassy.bern@mfa.gov.al

nr. emergjencës: +41774099729

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00