Publikime të AIDA mbi mundësinë e investimit në Shqipëri

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), së fundmi ka publikuar dy dokumente me informacione mbi mundësitë e investimeve në Shqipëri dhe arsyet kryesore pse Shqipëria tërheq investimet e huaja. Më konkretisht, publikimet janë: “Albania Calls - a country of opportunities

 

Si të aplikoj online për rinovim dokumentash biometrike dhe deklarim të adresës

Shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë tashmë kanë mundësi të aplikojnë online për rinovimin e dokumentave të tyre biometrike (pasaportë dhe ID) si dhe të deklarojnë adresën e tyre të vendbanimit pa qenë e nevojshme prania në Shqipëri apo

 

Njoftim

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Bernë, njofton të gjithë shtetasit shqiptarë në Zvicër se Ambasada do të jetë e mbyllur më datë 25 dhjetor dhe nga data 1 - 4 janar 2021. Shërbimet konsullore do të rifillojnë në datë 5 janar 2021. Për çdo rast emergjence lutemi të konta

 

KRIJOHET DHOMA E TREGTISË SHQIPËRI-ZVICER

Sot në Gjenevë, u organizua ceremonia inauguruese e Dhomës së Tregtisë Shqipëri-Zvicër (ALSWISS), nismë e një grupi sipërmarrësish shqiptarë dhe Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Konfederatën Zvicerane me mbështetjen e Dhomës së Tregtisë së Kantonit të Gjenevës. N

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012
Nr. i emergjences: +41774099729

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00