Kryeministri Rama ne Samitin e Lidereve te Ballkanit Perendimor, Gjeneve 1-2 Tetor 2018

Ne datat 1-2 Tetor 2018, me iniciativen e themeluesit te Forumit Ekonomik te Davos Klaus Schwab, u organizua ne seline e Forumit Ekonomik ne Gjeneve, Samiti i Lidereve te Ballkanit, me teme “Dialogu Strategjik mbi Ballkanin Perendimor”. Ne kete samit, ku mernin pjese lideret kryesor te Ballkanit

 

Çmimi i përvitshëm i Frankonisë, i jepet Universitetit Pupullor Shqiptar të Gjenevës

Çdo vit në muajin Mars, organizohet java e gjuhës frënge dhe frankofonisë. Më datë 15 mars 2018, u inagurua fillimi kësaj jave, e cila do të vijoje deri në datë 23 mars me aktivitete në gjithë Konfederatën. Në ceremoninë e organizuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Zvicrës,

 

Kryetari bashkisë së Tiranës, zoti Erion Veliaj, zhvillon vizitë pune në bashkinë e Lozanës

Në datë 15 mars 2018,  kryetari bashkisë së kryeqytetit të Shqipërisë, zoti Erion Veliaj, zhvilloi një vizitë pune në bashkinë e qytetit të Lozanës me ftesë të homologut të tij, kryetarit të bashkisë së Lozanës, zotit Gregorie Junod. Vizita e organizuar me nismën e portalit

 

Takim me Drejtorin e Marrëdhënieve me Jashtë të Federatës Zvicerane të Kishave Protestante

Ambasadori, z.Ilir Gjoni, priti në ambjentet e Ambasadës, z. Serge Fornerod, Drejtor i Marrëdhënieve me Jashtë të Federatës Zvicerane të Kishave Protestante. Gjatë takimit, ambasadori Gjoni informoi z. Fornerod, se liria e besimit në Shqipëri është e garantuar me kushtetutë dhe bëri

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Pourtalesstrasse 45 A,
CH-3074 Muri bei, Bern

Tel / Fax

Tel. +41319526010
Fax +4131 9526012

E-MAIL

embassy.bern@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00