Nënshkrimi i Marrëveshjes për Eleminimin e Taksimit të Dyfishtë me Finlandën

Sot, me datë 08.06.2022, Ambasadorët Sh.T. Zj. Maimo Henriksson dhe Sh.T. Z. Virgjil Kule nënshkruan Marrëveshjen për "Eleminimin e taksimit të dyfishtë në lidhje me tatimet mbi të ardhurat dhe parandalimin dhe shmangien e evazionit tatimor" ndermjet Këshillit të Ministrave të Republikës së SHQIPËRISË dhe Qeverisë së Republikës së FINLANDËS.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Capllavägen 7, 181 32
LIDINGÖ, Stockholm

Tel / Fax

Tel. +46 8 7310920
Tel. emergjence
+46 73 57 42 350
Orari i pritjes se telefonatave: 10:00 – 14:00
Fax. +46 8 767 6557

E-MAIL

embassy.stockholm@mfa.gov.al (rekomandohet komunikimi me e-mail për çështje konsullore)

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00-17:00
E premte
09:00- 14:00