Nënshkrimi i Marrëveshjes për Eleminimin e Taksimit të Dyfishtë me Finlandën

Sot, me datë 08.06.2022, Ambasadorët Sh.T. Zj. Maimo Henriksson dhe Sh.T. Z. Virgjil Kule nënshkruan Marrëveshjen për "Eleminimin e taksimit të dyfishtë në lidhje me tatimet mbi të ardhurat dhe parandalimin dhe shmangien e evazionit tatimor" ndermjet Këshillit të Ministrave të Republikë

 

NJOFTIM PASAPORTA DHE KARTA ID

Njoftojmë të gjithë shtetasit të cilët kanë aplikuar për pasaporta dhe karta ID deri në datën: 11 Nentor 2022, të paraqiten në Ambasadë për tërheqjen e tyre. Shërbimi i shpërndarjes ofrohet nga e hëna  deri të premten, nga ora 10:00 deri në orën 14:0

 

Malmö, Suedi: Forumi Ndërkombëtar mbi memorien e Holokaustit dhe luftën kundër antisemitizmit1

Nën kujdesin e KM Stefan Löfven, sot në Malmö organizohet Forumi Ndërkombëtar në kujtim të Holokaustit dhe Luftës kundër Antisemitizmit (International Forum on Holocaust Remembrance and Combating Antisemitism). Në këtë aktivitet janë ftuar kryetarë shtetesh dhe kryeministra të vende

 

Kryenegociatori i Shqipërisë, Ambasadori Zef Mazi, takon në Helsinki MPJ finlandez Pekka Haavisto, i cili konfirmon mbështetjen për integrimin e Shqipërisë në BE.

Kryenegociatori i Shqipërisë për integrimin e vendit në BE, Ambasadori Zef Mazi, zhvilloi më 8 tetor një vizitë zyrtare në Finlandë, ku u takua me MPJ, Pekka Haavisto.  Në takim u shkëmbyen mendime për një numër çështjesh të rëndësishme, si bashkëpunimet rajonale, vendimet

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Capllavägen 7, 181 32
LIDINGÖ, Stockholm

Tel / Fax

Tel. +46 8 7310920
Tel. emergjence
+46 73 57 42 350
Orari i pritjes se telefonatave: 10:00 – 14:00
Fax. +46 8 767 6557

E-MAIL

embassy.stockholm@mfa.gov.al (rekomandohet komunikimi me e-mail për çështje konsullore)

Orari zyrtar

E hënë- E enjte
09:00-17:00
E premte
09:00- 14:00