Vizitë e ministrit të Turizmit dhe Mjedisit, z. Blendi Klosi, Madrid

Në datat 21 – 22 janar 2020 ministri për Turizmin dhe Mjedisin, z. Blendi Klosi, kreu një vizitë të suksesshme në Madrid. Ministri mori pjesë në aktivitetet e zyrtare të çeljes së Panairit të Turizmit Fitur, i cili në këtë vit festoi 40 vjetorin e tij. Ministri vizitoi dhe stendën

 

Dita e Shqipërisë në CAOC, Torrejon

Në bazën e NATO-s, Torrejon, Spanjë, u organizua më datë 9 janar 2020 Dita e Shqipërisë. Në Ceremoninë solemne u ngrit Flamuri Kombëtar dhe u luajt Himni i Flamurit. Morën pjesë Ambasadori i RSH në Madrid, z. Gazmend Barbullushi, dhe komandanti i bazës, LTG Rubén Carlos García Server

 

Aplikimi për shërbimet konsullore online

Në kuadër të dixhitalizimit dhe të përmirësimit të shërbimeve për shtetasit, në bazë të Urdhrit të Kryeministrit, 153/25.11.2019, “Për marrjen e masave dhe rregullimin e dispozitave ligjore për aplikimin e shërbimeve vetëm on-line nga data 1.1.2020” dhe Urdhrit të Ministrit pë

 

Kryesia Shqiptare e OSBE-së, 2020

Duke filluar nga data 1 Janari 2020, Shqipëria merr për herë të parë Kryesimin e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim ne Evropë (OSBE). Ajo do të jetë pjesë e Trojkës së Kryesive së Organizatës së bashku me Italinë dhe Sllovakinë, të cilat kanë qenë kryesuese respektivisht n

 

Adresa

Embajada de Albania
Calle Lagasca, 68 . 1ºB,
28001 MADRID

Tel / Fax

Tel. +34 91 562 6985
Fax. +34 91 561 3775
Nr. i emergjencës:+34 606 376 830

E-MAIL

embassy.madrid@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00