Dita e Shqipërisë në CAOC, 2020

Si për çdo vit, në bazën ajrore të forcave të NATO-s, në Torrejon të Spanjës, më datë 15 dhjetor 2020 u mbajt Dita e Shqipërisë me rastin e përvjetorit të 108të të pavarësisë. Ambasadori i RSH në Madrid, SHTZ Gazmend Barbullushi, ishte i ftuari i nderit dhe u prit nga komandanti

 

Baza e të dhënave për studentët shqiptarë jashtë shtetit

Me qëllim rritjen e përkujdesjes ndaj studentëve që studiojnë jashtë shtetit dhe angazhimit më intensiv të tyre, me Vendimin e Këshillit të Ministrave, 504/2020, është krijuar baza e të dhënave shtetërore për studentët.Në këtë bazë të dhënash do të përfshihen studentët shqi

 

Vizitë e ministrit të Turizmit dhe Mjedisit, z. Blendi Klosi, Madrid

Në datat 21 – 22 janar 2020 ministri për Turizmin dhe Mjedisin, z. Blendi Klosi, kreu një vizitë të suksesshme në Madrid. Ministri mori pjesë në aktivitetet e zyrtare të çeljes së Panairit të Turizmit Fitur, i cili në këtë vit festoi 40 vjetorin e tij. Ministri vizitoi dhe stendën

 

Dita e Shqipërisë në CAOC, Torrejon

Në bazën e NATO-s, Torrejon, Spanjë, u organizua më datë 9 janar 2020 Dita e Shqipërisë. Në Ceremoninë solemne u ngrit Flamuri Kombëtar dhe u luajt Himni i Flamurit. Morën pjesë Ambasadori i RSH në Madrid, z. Gazmend Barbullushi, dhe komandanti i bazës, LTG Rubén Carlos García Server

 

Adresa

Embajada de Albania
Calle Lagasca, 68 . 1ºB,
28001 MADRID

Tel / Fax

Tel. +34 91 562 6985
Fax. +34 91 561 3775
Nr. i emergjencës:+34 606 376 830

E-MAIL

embassy.madrid@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00