Priten në Ambasadë drejtuesit e Shoqatës Kulturore Shqiptare "Migjeni"

Ambasadori Pëllumb Qazimi së bashku me Burim Nimani dhe Nahid Bejtullahi kanë diskutuar për veprimtaritë në vijim, duke marrë parasysh edhe kushtet e pandemisë së Covid-19. Fushat e veprimtarive të parashikuara për të ardhmen jane ato të ruajtjes së identitetit kulturor, mësimit të gjuhës shqipe me fëmijët, etj.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00