Gëzuar 109 vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë dhe Ditën e Çlirimit!

Të gjithë shqiptarëve në Slloveni dhe kudo ku jetojnë e punojnë nëpër botë, Gëzuar Ditën e Flamurit!

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00