Articles

Intelektualët rol më të madh ndër shqiptarët e Sllovenisë

Albanian

Mendimi intelektual dhe kontributi i intelektualëve shq

Këngë dhe valle shqiptare në Lubjanë

Albanian

mbrëmjen e datës 14 qershor Muzeun e

Samiti i lidershipt të bisnesit “Summit100-A new deal for a new age”

Albanian

datat 1 dhe 2 qershor Portorož

Zhvillohet në Brdo të Sllovenisë konferenca për të Drejtën e Paqes

Albanian

Në datën 22 prill nga Ministria e Punëve të Jashtme të Sllovenisë u zhvillua konferenca “Të drejtat për paqe: sfida dhe mundësi”. Rreth 100 pjesëmarrës në konferencë u përshëndetën nga Ministri i Punëve të Jashtëm të Sllovenisë Karl Erjavec. Ndërkohë në konferencë ishte pjesëmarrës edhe Ministri i Drejtësisë të Sllovenisë.

Ligjëratë me temë "Kosova-7 vite pas pavarësisë"

Albanian

datën 22 prill 2015, Ambasada Shqiptare

Ekspozitë në Lubjanë ""Kurrë nuk imagjinonim një luftë të tillë"

Albanian

datën 16 prill, Muzeu Kombëtar i

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00