Articles

AMBASSADOR QAZIMI PARTICIPATES TO THE 2ND HoM's MEETING UNDER THE AUSPICES OF LUXEMBOURG PRESIDENCY

Albanian

THE 2ND HoM's MEETING UNDER THE AUSPICES OF LUXEMBOURG PRESIDENCY WITH MINISTER DEJAN ŽIDAN AS HONORABLE GUEST

Ambassador Qazimi received the Executive Manager of ICPE

Albanian

On 03 September, Ambassador Pëllumb Qazimi received at the Embassy Mr. Tomaž Rogelj, Executive Manager of ICPE (International Center for Promotion of Enterprises).

Homazh Ilirologut dhe Albanologut të madh Aleksandar Stipčević

Albanian

datën 02 shtator varrezat "Mirogoj", Zagreb,

Ambasadori Pëllumb Qazimi takohet me Sekretarin e Shtetit Janez Lenarčič

Albanian

Sot datën 25 gusht, ambasadori Qazimi zhvilloi

Artikull per Shqipërinë në gazetën sllovene "Delo"

Albanian

“Nëpër Shqipëri: çfarë bunkerësh, galeri moderne! ”.

Studjuesi amerikano-pakistanez Abdullah Khurram thekson tolerancën e shqiptarëve

Albanian

Instituti Ndërkombëtar për Lindjen e Mesme dhe

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00