Articles

Fëmijët e shkollës shqipe të "Forum-Ilirida" vizitojnë Ambasadën e Shqipërisë

Albanian

Në datën 14 nëntor fëmijët shqiptarë që ndjekin mësimin plotësues në gjuhën shqipe pranë shkollës të hapur nga "Forum-Ilirida", Lubjanë, vizituan Ambasadën e Shqipërisë. Mesdita e kësaj date nga ana e Ambasadës i kushtohej nxënësve shqiptarë. Ata vizituan mjediset e Ambasadës dhe me gjuhën e tyre fëminore bashkëbiseduan me personelin e Ambasadës.

Veprimtari "Homazh për Ilirologun e Madh, Akademikun Aleksandar Stipčević"

Albanian

Pasditja e datës 13 nëntor bashkoi intelektualët

Libër për Shqipërinë nga autorja sllovene Nataša Gregorič Bon

Albanian

datën 12 nëntor ambasadori Pëllumb Qazimi

The NATO Mountain Warfare Centre of Excellence is inaugurated

Albanian

The NATO Mountain Warfare Centre of Excellence in the Alpine village of Poljče (NW) was officially inaugurated on Tuesday, 10

Slovenian Development Days, 10-11 November 2015

Albanian

Ambassador Pëllumb Qazimi on 10th November, attended the main event of the Slovenian Development Days co-organized by the National Assembly and the Ministry of Foreign Affairs of Slovenia.

Takim në Qendrën për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Zhvillim

Albanian

datën 6 nëntor ambasadori Pëllumb Qazimi

Albania soon member of CEF

Albanian

On 5th November, the Embassy of Albania in Slovenia officially deposited the application document for membership of Albania to the Center of Excellence in Finance (CEF).

Vizitë në Qendrën e refugjatëve në Šentilj

Albanian

datën 30 tetor ambasadori Pëllumb Qazimi

3rd Head of Missions's Meeting under the Luxembourg Presidency - 28 October 2015

Albanian
The 3rd Head of Missions's Meeting under the Luxembourg Presidency was held in Ljubljana on 28 October 2015. Part of the meeting were the Ambassadors of EU Countries and the EU Candidate Countries. The guest of honour was H.E. Mr. Dušan Mramor, Minister of Finance of the Republic of Slovenia. The meeting on behalf of the Luxembourg Presidency was led by H.E. Mr.

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00