Articles

Për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet Shqipërisë dhe Sllovenisë

Albanian

datën 12 janar ambasadori Pëllumb Qazimi

Working luncheon of NATO Ambassadors/Heads of Missions in Ljubljana

Albanian

On 08th January in Ljubljana by the invitation of H.E. Ms Sophie Honey, British Ambassador in Slovenia was held the working luncheon of NATO Ambassadors/Heads of Missions in the Republic of Slovenia. The guest of honour was H.E.

Konsultime diplomatike me Republikën e Sllovenisë

Albanian

datën 23 dhjetor 2015, Lubjanë, u mbajtën

Për intensifikimin e bashkëpunimit ndërmjet Sllovenisë dhe Shqipërisë

Albanian

datën 22 dhjetor ambasadori Pëllumb Qazimi priti takim

Takim me Kryetarin e Bashkisë Lubjanë

Albanian

datën 16 dhjetor kryetari i Bash

5th Meeting under the Luxembourg Presidency of the Council of EU

Albanian

On 15th December was held the 5thmeeting under the Luxembourg Presidency of the Council of the EU with the Ambassadors of member and candidate countries.

Takim me Agjensinë Turistike Bled Tours

Albanian

datën 11 dhjetor ambasadori Pëllumb Qazimi

Pages

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00