Ambasadori Pëllumb Qazimi paraqet letrat kredenciale

Ambasadori Pëllumb Qazimi datë 10 qershor i paraqiti letrat kredenciale Sh.T. Z. Borut Pahor, President i Republikës Sllovenisë. Ceremonia përkatëse u pasua nga një bisedë me Presidentin e Sllovenisë ku theksi u vu bashkëpunimin dypalësh, mbështetjen ndaj Shqipërisë për marrjen e statusit kandidat BE dhe zhvillimet rajonale. Ambasadori shoqërohej nga Znj. Elvira Isufi, ministër fuqiplotë Ambasadën e Shqipërisë Slloveni.

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00