Shërbimet konsullore

Shërbimet Konsullore A. Mbrojtja dhe asistenca konsullore ndaj shtetasve shqiptarë Zyra Konsullore mbron dhe ndërhyn, si pranë autoriteteve të shtetit të Sllovenisë, ashtu edhe pranë personave të tretë, lidhur me të drejtat dhe interesat e çdo shtetasi shqiptar. Asiston për të

 

Shërbimet konsullore

Shërbimet Konsullore A. Mbrojtja dhe asistenca konsullore ndaj shtetasve shqiptarë Zyra Konsullore mbron dhe ndërhyn, si pranë autoriteteve të shtetit të Sllovenisë, ashtu edhe pranë personave të tretë, lidhur me të drejtat dhe interesat e çdo shtetasi shqiptar. Asiston për të

 

Ambasadori Pëllumb Qazimi takohet me Ambasadoren e Francës në Slloveni, Florence Ferrari

Në datën 25 mars, ambasadori Pëllumb Qazimi është pritur në takim nga Florence Ferrari, ambasadore Francës në Slloveni. Gjatë takimit janë diskutuar dhe shkëmbyer vlerësime lidhur me zhvillimet në rajonin e Ballkanit Perëndimor, procesin e integrimit në BE për vendet e rajonit, prits

 

Kolonel Edmond Voci prezantohet si Atashe i ri i Mbrojtjes i Shqipërisë në Slloveni

Në datën 25 mars, Kolonel Edmond Voci u prezantua në Ministrinë e Mbrojtjes të Sllovenisë si atashe i ri i mbrojtjes, jo rezident, i Republikës së Shqipërisë në Republikën e Sllovenisë.

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
08:00 - 16:00