Takim me ushtarakët shqiptarë, pjesëmarrës në stërvitje shumëpalëshe në Slloveni

pasditen e datës 14 shtator, ambasadori Pëllumb Qazimi zhvilloi takim me ushtarakë shqiptarë, pjesëmarrës stërvitjen shumëkombëshe "Immediate Response 15", e cila zhvillohet Postojna Sllovenisë dhe Slunj Kroacisë. këtë stërvitje marrin pjesë trupa ushtarake nga Shqipëria, Sllovenia, Kroacia, SHBA, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Maqedonia, Mali i Zi dhe Mbretëria e Bashkuar. Ambasadori shoqërohej nga Besim Hajdari, veprimtar shqiptar me banim Postojna.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00