Europarlamentarja sllovene Tanja Fajon në mbështetje të bashkëpunimit ndërkufitar në fushën e turizmit për vendet e Ballkanit Perendimor

Europarlamentarja sllovene Tanja Fajon, takimin rajonal po organizohet Maribor Sllovenisë nga ana e Agjensisë për Zhvillim, Maribor, pohon se mbështet idenë e një strategjie përbashkët ndërkufitare për turizmin. Natyra e bukur dhe e padëmtuar dhe turizmi vendet e rajonit si Shqipëri, Bosnje dhe Hercegovinë, Kosovë, Serbi dhe Malin e Zi, shkruan Tanja Fajon, përfqësojnë një potencial madh për zhvillim vendet e Ballkanit Perendimor, parë kjo edhe këndvështrimin e integrimit rajonit Bashkimin Evropian.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00