Nga data 23-25 tetor 2015, në Tiranë do të zhvillohet Panairi Ndërkombëtar "Energjia & Ndërtimi"

Nga data 23-25 tetor 2015, Tiranë do zhvillohet Panairi Ndërkombëtar "Energjia & Ndërtimi", organizuar nga Tirana Expo Center bashkëpunim me Ministrinë e Energjisë dhe Industrisë.
From 23-25 October 2015, in Tirana will be held the International Trade Fair "Energy and Construction" organized by Tirana Expo Center in cooperation with the Ministry of Energy and Industry.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00