Ceremoni çertifikimi në Shkollën e Menaxhimit në Bled - ndër të diplomuarit edhe një shqiptare

datën 18 qershor Shkollën e Menaxhimit Bled u zhvillua ceremonia e çertifikimit studentëve ndoqën akademinë ndërkombëtare menaxhimit mësimdhënies. 36 kandidatë nga 19 vende iu nënshtruan trajnimit për përmirësimin e metodave mësimdhënies duke rritur aftësitë e tyre me mënyra inovative.

Brunilda Kosta, pedagoge dhe kërkuese shkencore Fakultetin Ekonomik  Universitetit Tiranës ishte një ndër kandidatët e çertifikuar. Shkolla e Menaxhimit Bled ka vite frekuentohet prej studentëve nga Shqipëria. Bashkëpunimi me këtë Shkollë me reputacion ndërkombëtar ka vite ka filluar. bordin drejtues shkollës, studimet master, etj., janë pranishëm edhe individë fushës biznesit, arsimit dhe shkencës nga Shqipëria.

ceremoninë e çertifikimit ishte i pranishëm edhe ambasadori Pëllumb Qazimi, i cili falenderoi drejtuesit e shkollës dhe akademisë ndërkombëtare menaxhimit.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00