Samiti i lidershipt të bisnesit “Summit100-A new deal for a new age”

datat 1 dhe 2 qershor Portorož Sllovenisë u zhvillua samiti i bisnesit Evropës Juglindore, me pjesëmarrjen e përfaqësuesve bisnesit nga shumë vende rajonit. Pjesëmarrës ishin edhe presidentët e disa vendeve Ballkanit Perëndimor, cilët bashku me Presidentin e Sllovenisë Borut Pahor ishin pjesë e një prej paneleve ditës parë. ditën e dytë samitit ishte pjesëmarrës edhe Kryeministri i Sllovenisë Miro Cerar. Kontribuese ishte gjithashtu edhe Komisionerja Evropiane për Transportin Violeta Bulc.

Samiti solli bashku përfaqësues bisnesit nga vende Evropës Juglindore dhe synoi forcimin e bashkëpunimit ardhshëm ekonomik rajonal, përmirësimin e marrëdhënieve dhe konkurueshmërisë bisnesit gjithë rajonin. Samiti u ndoq edhe nga ambasadori i Shqipërisë Pëllumb Qazimi.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00