The photographer Nenad Reberšak was received at the Embassy of Albania by Ambassador Qazimi

January 13th the Ambassador Pëllumb Qazimi received at the Embassy of Albania the photographer Nenad Reberšak. Reberšak is wellknown Croatian photographer with a numerous photo exhibitions in different countries. He is found of photos from the air. During the last years together with Alket Islami from Albania he has been co-author of the exhibition »Albania and Croatia from the Air«, which have been organized in Zagreb, Croatia and in Tirana, Albania. The author was envited to open the same exhibition in Ljubljana, Slovenia during the coming months. The project was welcomed by him and the work is underway.

Fotografi Nenad Reberšak datë 12 janar u prit Ambasaden e Shqipërisë nga ambasadori Pëllumb Qazimi.

Reberšak është fotograf i mirënjohur kroat me një numër fotoekspozitash vende ndryshme. Ai është i njohur për fotografitë nga ajri. Gjatë viteve fundit bashku me Alket Islamin nga Shqipëria, ai ka qenë bashkëautor i ekspozitës »Shipëria dhe Kroacia nga Ajri«, çelur Zagreb dhe Tiranë. Autori u ftua për çelur ekspozitë njejtë Lubjanë gjatë muajve vijim. Projekti u mirëprit dhe puna për hapjen e ekspozitës ka filluar.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00