Fëmijët e diplomatëve të Ambasadave të Shqipërisë dhe Kosovës në Slloveni festojnë së bashku festat e fundvitit

datë 19 dhjetor mjediset e Ambasadës Shqipërisë Lubjanë u mblodhën bashku fëmijët e diplomatëve Ambasadave Shqipërisë dhe Kosovës për festuar festat e fundvitit. Me ta u bashkuan edhe fëmijë shqiptarëve jetojnë Slloveni. Festës fëmijëve iu bashkuan edhe prindrit. Rreth zbukurimeve pemës dhe dekoracioneve tjera fëmijët recituan e kënduan dhe kaluan një pasdite bukur dhe argëtuese. Veprimtaria u mbyll me dhurata veçanta për gjithë fëmijët.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00