Ambasada e Shqipërisë merr pjesë në Pazarin Humanitar SILA BAZAAR të Lubjanës 2014

datë 29 nëntor u zhvillua Lubjanë Pazari Humanitar 2014, veprimtari e organizuar nga Shoqata Ndërkombëtare e Grave Sllovenisë. Stenda e Ambasadës Shqipërisë ishte dekoruar me Flamurin Kombëtar, postera me pamje nga bukuritë natyrore Shqipërisë, turizmit, qyteteve, etj. Pjesë e stendës ishin edhe botimet e promovimit turizmit. Gjatë kësaj veprimtarie u tregtua konjaku “Skënderbej”, prodhime reçeli nga Qarku i Beratit, punime artistike nga Shqipëria, si dhe produkte amvisave shqiptare. Ështe interesant fakti, brenda dy orësh, gjithë produktet e paraqituara u shitën. Stendën e Shqipërisë e vizitoi edhe Presidenti i Sllovenisë Borut Pahor. ardhurat e siguruara u dorëzuan për qëllime humanitare.

 

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00