Ambasadori Pëllumb Qazimi në Novo Mesto së bashku me atletët veteranë shqiptarë

Në datat 12 dhe 13 mars, atletët veteranë shqiptarë, me moshë nga 35 deri në mbi 80 vjeç, nën drejtimin e zëvendës presidentit të Atletëve Veteranë të Shqipërisë, Rudi Bektashi, ishin pjesëmarrës në Kampionatin Ballkanik të Atletëve Master në salla të mbyllura, Novo Mesto, Slloveni. Krahas atletëve nga vendet e tjera, atletët shqiptarë u paraqitën me profesionalizëm dhe përfaqësuan me dinjitet Shqipërinë, duke fituar edhe disa medalje. Sporti bashkon dhe nuk ndan, promovon bashkëpunimin, integrimin dhe paqen.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00