Solidaritet me Ukrainën dhe popullin e Ukrainës

Në mbrëmjen e datës 2 mars, në Lubjanë u zhvillua tubim në mbështetje të Ukrainës dhe popullit të Ukrainës. Përshëndetën të pranishmit Ambasadori i Ukrainës në Slloveni, Kryeministri i Sllovenisë, Presidenti i Këshillit të Shtetit, etj. Pjesëmarrësit me terma të fortë dënuan agresioni rus dhe shprehën solidaritet të plotë ndaj Ukrainës në këtë periudhë të vështirë. Në këtë tubim, së bashku me kolegë të tjerë ambasadorë, mori pjesë edhe ambasadori Pëllumb Qazimi.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00