Takim miqësor me ambasadorin e Republikës së Kosovës

Në datën 17 shkurt, ambasadori Pëllumb Qazimi u prit në takim nga ambasadori i Republikës së Kosovës në Republikën e Sllovenisë, Valdet Sadiku. Ambsadori Qazimi i shprehu ambasadorit Sadiku urimet më të përzemërta me rastin e Ditës së Pavarësisë të Kosovës. Gjatë takimit janë diskutuar një numër çështjesh të bashkëpunimit dhe sidomos angazhimi dhe puna e përbashkët me diasporën shqiptare në Republikën e Sllovenisë.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00