Ambasadori Pëllumb Qazimi ishte pjesëmarrës në ngjarjen kushtuar industrisë sllovene të mbrojtjes

Në datën 15 shkurt, me pjesëmarjen e Ministrit të Mbrojtjes të Sllovenisë, Matej Tonin dhe me organizim të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë të Sllovenisë, u zhvillua në Lubjanë ekspozita e industrisë sllovene të mbrojtjes. Mernin pjesë drejtues të disa misioneve diplomatike në Slloveni. Në këtë ngjarje përveç prezantimit të produkteve të industrisë së mbrojtjes, u mundësua edhe bashkëbisedim dhe shkëmbim kontaktesh për bashkëpunime të mëtejshme gjatë viteve të ardhshme.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00