Ambasadori Pëllumb Qazimi mori pjesë në pritjen e trupit diplomatik të organizuar nga autoritetet e larta sllovene

Në përshëndetjet e Presidentit Borut Pahor dhe Kryeministrit Janez Janša u adresuan çështje të zhvillimeve të brendshme në Slloveni dhe ato të natyrës ndërkombëtare. Ndër të tjera, veçohet mbështetja që Sllovenia ofron për vendet e rajonit të Ballkanit Perëndimor dhe për fillimin e negociatave të anëtarësimit në BE me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00