Takim me dy artistët shqiptarë me emër ndërkombëtar, Ilir Kerni dhe Eno Peçi

Pas përfundimit të premierës “Strune” në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit në Lubjanë, datë 11 nëntor, ku Eno Peçi u prezantua me koreografinë e pjesës “Angel”, ishte kënaqësi takimi me dy balerinët- ambasadorë të vërtetë të kombit shqiptar.
 
Ilir Kerni- Nder i Kombit, dhe Eno Peçi, balerinë dhe koreografë të njohur ndërkombëtarisht bëjnë krenarë jo vetëm artistët, por në tërësi publikun shqiptar. Ata janë vlerësuar me çmime e tituj kombëtarë dhe ndërkombëtarë.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00