Ambasadori Pëllumb Qazimi zhvillon takim me Boris Bergant

Ambasadori Pëllumb Qazimi priti në një takim Boris Bergant, konsulent kryesor i Unionit Evropian të Transmetimit.

Shkëmbim i frytshëm mendimesh e vlerësimesh për marrëdhëniet Shqipëri-Slloveni gjatë tre dekadave të fundit, por edhe më parë.

Ekzistojnë një sërë burimesh dhe treguesish që konfirmojnë lidhje e bashkëpunim midis dy popujve tanë në fushat e kulturës, gazetarisë, etj.

Boris Bergant prej një periudhe të gjatë mban kontakte bashkëpunimi me Radio Televizionin Shqiptar.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00