Qazimi zhvillon takim me Šešum

Intensifikimi i bashkëpunimit ekonomik dypalësh ishte fokusi i takimit të ambasadorit Pëllumb Qazimi dhe Slobodan Šešum, drejtor i përgjithshëm për Diplomacinë Ekonomike dhe Publike në MPJ të Sllovenisë.
 
U diskutua prania e kompanive sllovene dhe shqiptare reciprokisht në të dy vendet, si edhe inkurajimi i investimeve sllovene në Shqipëri. 

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00