Zhvillohet Panairi i 8-të Ndërkombëtar i Mbrojtjes dhe Sigurisë, SOBRA-2021, në Gornja Radgona.

U organizua në datat 23-25 shtator, Panairi i 8-të Ndërkombëtar i Mbrojtjes dhe Sigurisë, SOBRA-2021, në Gornja Radgona. 
 
Ambasadori Pëllumb Qazimi vizitoi seksionet e panairit, si dhe zhvilloi bashkëbisedime me drejtues kompanish të industrisë së mbrojtjes e të sigurisë, të cilat kishin prezantuar prodhimet e tyre.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00