Ambasadori Pëllumb Qazimi viziton Panairin Ndërkombëtar të Celjes

Në kuadër të ditës së diplomacisë ekonomike të Sllovenisë, Ambasadori Pëllumb Qazimi vizitoi Panairin Ndërkombëtar të Celjes, si dhe ishte pjesëmarrës në veprimtarinë që i kushtohej diplomacisë ekonomike.
 
Ai takoi një numër sipërmarrësish sllovenë, ndër ta edhe me kontribute konkrete në Shqipëri.
 
Gjithashtu, ambasadori u takua me sekretarin e Shtetit në MPJ sllovene, drejtuesin e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, drejtorin e Postës Sllovene, etj.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00