Takim përshëndetës në respekt të Ambasadorit të Brazilit, Renato Mosca De Souza

Ambasadori Pëllumb Qazimi, së bashku me bashkëshorten Fatbardha Qazimi, organizuan një takim lamtumire në respekt të Ambasadorit të Brazilit, Renato Mosca De Souza dhe bashkëshortes së tij, Luciana Duarte Paiva Arantes. 
 
Me këtë rast, së bashku me kolegë të tjerë ambasadorë, u shprehën vlerësime të larta për kolegun brazilian me rastin e përfundimit të misionit të tij në Slloveni.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00