Ambasadori Qazimi pret në takim ambasadorin e Hollandës Johan O. Verboom

Ambasadori Pëllumb Qazimi priti në takim ambasadorin e Hollandës në Slloveni, Johan O. Verboom. 
Përveç prezantimit si ambasador i ri i Hollandës në Slloveni, u diskutuan një numër çështjesh të natyrës dypalëshe, rajonale dhe të integrimit në BE. Po ashtu, u shkëmbyen mendime e vlerësime për fusha të tjera, përfshi atë të sigurisë.
Ambasadori Pëllumb Qazimi, ndër të tjera, falënderoi homologun hollandez, lidhur me mbështetjen që Hollanda ka ofruar për rrugëtimin evropian të Shqipërisë dhe fillimin e bisedimeve të anëtarësimit në BE.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00