Vizitë në Kantinën e verës TURN në Krško

Vizita në Kantinën e verës TURN në Krško ishte një mundësi e mirë për njohjen nga afër të punës dhe arritjeve të një biznesi të vogël të suksesshëm në Slloveni.
 
Drejtori i kantinës Jure Grubar dhe drejtuesja e marketingut Katarina Simončič prezantuan arritjet e kompanisë, mënyrën e bashkëpunimit me fermerët, prodhimet e verës, etj. Kuptimplotë ishte shpjegimi i çdo lloj vere bazuar në tregues historikë dhe kulturorë të zonës.
 
Ambasadori Pëllumb Qazimi krahas falënderimit për vizitën, ka sjellë në vëmendje vlerat e shkëmbimit e përdorimit të përvojave më të mira në fushën e biznesit dhe pse jo, edhe krijim e shfrytëzim të mundësive për hyrjen e produkteve të kompanisë në tregun shqiptar. 

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00