Organizohet konferenca kushtuar sigurisë kibernetike

Në datat 2 dhe 3 shtator, në kuadër të Presidencës sllovene të Këshillit të BE-së, u organizua konferenca kushtuar sigurisë kibernetike. Shqipëria u përfaqësua nga Vilma Tomco, drejtore e përgjithshme e Autoritetit Kombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike, si edhe përfaqësues të institucioneve të tjera.
 
Në panelin e sigurisë kibernetike në Ballkanin Perëndimor, zonja Tomco prezantoi arritjet, problemet, sfidat në këtë fushë, si edhe nevojën e bashkëpunimit në nivel kombëtar, rajonal dhe ndërkombëtar.
 
Në konferencë ishte i pranishëm edhe ambasadori Pëllumb Qazimi.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00