Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë viziton Slloveninë

Ministri në detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë, Gent Cakaj, në datën 6 korrik ka realizuar vizitë në Slloveni. Në takimin me Ministrin e Punëve të Jashtme të Sllovenisë Anže Logar, janë diskutuar temat e bashkëpunimit dypalësh, shtrirë në disa fusha, bashkëpunimi në kuadrin e nismave rajonale dhe të organizatave ndërkombëtare, etj. Ministri Cakaj ka shprehur mirënjohje për mbështetjen e vazhdueshme të Sllovenisë ndaj Shqipërisë në rrugëtimin e saj për integrim në BE, ka prezantuar arritjet në fushën e reformave e të përmbushjes së kushteve, duke veçuar se ende ka vend për përmirësim. Ndërkohë ministri Anže Logar ka pohuar se Sllovenia përherë ka qenë në mbështetje të Shqipërisë në rrugëtimin e saj evropian dhe synon që ta vazhdojë mbështetjen edhe në të ardhmen.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00