Ambasada e Shqipërisë i bashkohet veprimtarisë së përvitshme të luleve

Në datën 24 qershor, Ambasada e Shqipërisë së bashku me disa Ambasada të tjera i janë bashkuar veprimtarisë të përvitshme të luleve në rrugën "Križevniška ulica" të Lubjanës. Dita e luleve tashmë është kthyer në traditë dhe organizohet nga Mini Teatri i Lubjanës.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00