Në perëndimin e diellit në Shën Josht, në afërsi të qytetit Kranj

Të dielën, në mbrëmjen e datës 21 qershor, ambasadorët e Shqipërisë, Francës, Turqisë, Spanjës, Rumanisë së bashku me drejtues të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Sllovenisë dhe kryetarin e Bashkisë Kranj, u ngjitën në lartësinë e Shën Josht në rrethinat e qytetit. Pas ngjitjes të lodhshme malore, ata shijuan perëndimin e diellit dhe bukuritë e natyrës sllovene.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00