Së bashku në veprimtari sportive humanitare

Në pasditen e datës 19 qershor, ambasadorët e Shqipërisë, Francës, Rumanisë, Serbisë, Zvicrës dhe Përfaqësimit të Komisionit Evropian në Slloveni iu bashkuan veprimtarisë humanitare të lundrimit me kajak në lumin Ljubljanica të Lubjanës. Veprimtaria, si çdo vit u organizua nga Shoqata humanitare "Hiša Sonca - Shtëpia e Diellit". Të ardhurat e grumbulluara destinohen për fëmijët në nevojë, si për kërkesat bazë të jetesës, ashtu edhe për pushimet e tyre verore.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00