Aktiviteti diplomatik i radhës në Slloveni

Ishte kënaqësi pjesëmarrja në aktivitetin e pasdites së të premtes të kaluar, datë 12 qershor 2020, organizuar nga ambasadori i Rumanisë, Anton Niculescu në Arboretum në afërsi të Kamnikut. Pjesa e dytë e veprimtarisë iu kushtua dy kolegeve të nderuara, ambasadores të Austrisë dhe ambasadores të Sllovakisë, të cilat janë në përfundim të mandatit të tyre.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00