Ambasadori Pëllumb Qazimi merr pjesë në Ditën Diplomatike, organizuar nga Bashkia Škofja Loka

Në datën 11 qershor, ashtu si vitet e mëparshme, ambasadori Pëllumb Qazimi së bashku me kolegë ambasadorë, ishte i pranishëm në veprimtarinë e përvitshme të Ditës Diplomatike, organizuar nga Bashkia Škofja Loka. Të pranishmit u njohën me vlerat historike, kulturore dhe të trashëgimisë të qytetit, si dhe me arritjet më të fundit në fushën e arsimit e të kujdesit për të moshuarit. Kryetari i Bashkisë të qytetit, Tine Radinja dhe Miha Ješe, koordinator për bashkëpunimin ndërkombëtar dhe mik i ambasadorëve shoqëruan të pranishmit gjatë gjithë veprimtarisë.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00