Njoftim mbi regjimin e vizave për të huajt që vizitojnë Republikën e Shqipërisë

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se, me Vendim të Këshillit të Ministrave Nr.90, Datë 27.02.2019 “Për përcaktimin e kritereve, procedurave, e të dokumentacionit për hyrjen, qëndrimin dhe trajtimin e të huajve në Republikën e Shqipërisë”, është vendosur që sht

 

Zëvendësministrja Malo me Kryetarin e Prezencës së OSBE, Bochardt, vlerësohet angazhimi i Shqipërisë për përmbushjen me sukses në rolin e Kryesisë së OSBE

Zëvendësministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, znj. Artemis Malo, zhvilloi një takim me Kryetarin e Prezencës së OSBE-së në Shqipëri, ambasadorin, Bernd Borchardt. Gjatë këtij takimi, të dy bashkëbiseduesit vlerësuan rëndësinë që ka marrja e Kryesisë së OSBE-së nga Shqip

 

Kryediplomati shqiptar Cakaj takon Presidentin e Malit të Zi Djukanovic

Në kuadër të vizitës në Mal te Zi, Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, zhvilloi një takim me Presidentin e Malit të Zi, z. Milo Djukanovic. “Shqipëria vlerëson kontributin e Presidentit Djukanovic në rrugëtimin euro-atlantik të Malit të Zi, çka njëko

 

Ministri në Detyrë Cakaj në takimet me faktorin politik shqiptar në Malin e Zi: Zgjedhjet në Tuz, mesazh i shkëlqyer i bashkimit të shqiptarëve

Gjatë vizitës në Malin e Zi, Ministri në Detyrë për Evropën dhe Punët e Jashtme Gent Cakaj, zhvilloi edhe një takim me të gjithë përfaqësuesit e faktorit politik shqiptar në vendin fqinj. Ministri në Detyrë u ndal të zhvillonte takime dypalëshe me Kryetarin e Këshillit Kombëtar

 

Adresa

Ambasada Shqiptare
Venturska 16; 811/01,
Bratislava Slovak Republic

Tel / Fax

Tel: 004212 638 100 50
Tel: 004212 638 100 48
Emergency call:
00421 904 801 391
Fax: 004212 544 135 25

E-MAIL

embassy.bratislava@mfa.gov.al

Orari zyrtar

E hënë- E premte
09:00 - 17:00